Re: اثر بازی های رایانه ای بر کودکان و نوجوانان
اثرات مخرب بازیهای خشن رایانهای هیجانی که در پی بازیهای رایانهای در کودکان ایجاد میشود، بر خلاف هیجانهای طبیعی بر سلولهای مغزی تاثیر منفی دارند .
به گزارش واحد مرکزی خبر، خانم واعظی، کارشناس جامعهشناسی با بیان این مطلب، هدف از ساختبازیهای رایانهای را ایجاد هیجان بیان کرد و گفت: مهمترین ابزاری که برای رسیدن به این هدف از آن استفاده میشود، اعمال خشونت است .
بازیهای رایانهای با ایجاد هیجان در شخص، افزایش ضربان قلب، گردش خون و حرارت بدن را سبب میشوند و این در حالی است که بدن هیچگونه تحرکی ندارد .
وی گفت: بازیهای خشن و مخرب رایانهای، با قرارگرفتن در محیط بازسازی شده و با تکرار زشتی، ترس و سایر جنبههای منفی که در این بازیها وجود دارد، برای کودک عادی شده و در ذهن او تاثیر میگذارد .
خانم واعظی افزود: تعداد کمی از بازیهای رایانهای وجود دارند که کودک را به فکر کردن مجبور کرده و سازندهاند و جنبه آموزشی دارند .
-----------------------
دو تا نظر مختلف بود من هر دو تا رو نوشتم
مطلبی که من از این نوشته ها استنباط می کنم اینه که بازیهای کامپیوتری هم مثل خیلی چیزهای دیگه می تونه هم جنبه منفی داشته باشه و هم جنبه مثبت. باید کنترل شده باشه و افراط و حتی شاید تفریط هم تو اون نباشه یعنی بازیهای مفید رو پدر و مادرها بتونن پیدا کنن و در اختیار بچه هاشون بذارن ولی توصیه من

اینه که قبلش خودشون تا آخر یه بار بازی کنن

اون وقت دیگه کار تعطیله